fbpx
Boka padelbanan / bastu

Gammelgård, Nagu

Övernatta billigt och med hög kvalitet!

Idag erbjuder Gammelgård en fantastisk miljö för en skärgårdssemester. Hoss oss kan du spela padel och njuta av hantverkspizza. Resan till Nagu centrum viks snabbt, eftersom det bara är några kilometer bort. Välkommen att koppla av i hjärtat av skärgården!

Pizza Nagu

I maj har vi öppet från fredag till söndag från 14-20.

”Ingredienserna gör maten”, tänkte killarna bakom Gammelgård på en blåsig septemberkväll vid eldstaden medan de smakade skärgårdsbröd med kallrökt lax, kapris, fransk grädde och citron. Redan från kvällen var det märkbart att snart skulle killarnas passioner och lust snart träffa pizzan, och ingenting skulle vara detsamma som tidigare. Så föddes Pizzeria Gammelgård. Pizzerian kombinerar rika italienska smaker med färska och välsmakande ingredienser från skärgården. Välkommen!

Padel Nauvo

Nagus första padelbana

Padel, som har snabbt blivit populärt i hela Finland har äntligen hittat vägen till Nagu Gammelgård! Du kan boka Gammelgårds padelbana för din grupp. Oroa dig inte om padel utrustningen blev kvar i stan. Hos oss du kan hyra bollar och racketar. Efter en uppfriskande padelmatch erbjuder vår pizzeria möjligheter till goda återhämtningsstunder. 

Varaa Padel Kenttä