fbpx

Gammlgård, Nauvo

Yövy edullisesti ja laadukkaasti!

Gammelgård on vanha kartano, joka on kokenut täydellisen faceliftin. Gammelgård tarjoaa nykyään loistavat puitteet saaristossa lomailuun. Meillä voit pelata vauhdikkaan erän padelia ja nauttia napolilaistyylistä artesaani-pizzaa. Matka Nauvon keskustaan taittuu nopeasti, sillä se sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä. Tervetuloa rentoutumaan saariston sydämeen!

Gammelgård Pizza, Nauvo

Avataan kesäkuussa 2021!

“Raaka-aineet tekevät ruoan” pohtivat Gammelgårdin takana olevat heput eräänä tuulisena syyskuun iltana takkatulen ääressä maistellessaan saaristolaisleipää kylmäsavulohen, kapristen, ranskankerman ja sitruunan kera. Jo tästä illasta oli aistittavissa, että ennen pitkää heppujen into ja himo osuisi pizzaan, eikä mikään enää olisi kuten ennen. Näin kävikin ja syntyi Gammelgård Pizza. Gammelgård Pizza yhdistää täyteläisiä italialaisia makuja saariston tuoreisiin ja maukkaisiin raaka-aineisiin. Tervetuloa nauttimaan!

Padel

Nauvon ensimmäinen padelkenttä

Raketin lailla kasvanut padel on löytänyt tiensä myös Nauvon Gammelgårdiin! Voit varata Gammelgårdin padel-kentän seurueesi käyttöön tunneittain. Älä huoli, jos mailat ja pallot jäivät kaupunkiin, voit vuokrata ne varustevuokraamostamme helposti. Lennokkaan padel-matsin jälkeen pizzeriamme tarjoaa mahdollisuudet maukkaisiin palautumishetkiin. Padelkenttä avautuu kesäkuussa 2021