fbpx

Nagu Övernattning

Övernatta billigt och med hög kvalitet i Nagu!

Gammelgård är det bästa valet för dem som vill ha en snabb och enkel plats att övernatta. Om du reser längs skärgårdens ringväg med pedaler eller med bil hittar du passliga rum just för dig hoss oss. Frukost ingår i priset. För dem som har reserverat en husbilsparkering eller tältplats, 10 € per person. Boka också padel- och bastu!

Tillägstjänster

Husdjur 20 €

Padel 40 €/timma

Bastu och jacuzzi 50 €/timma

G Petite

Våra enkelrum är kompakta och utstrålar den äkta andan från Gammelgård. Våra rum är lämpliga för resenärer som vill njuta av omgivningen och behöver enkelt boende. Rummen har ingen egen dusch och toalett. Det billigaste övernattande i Nagu.

G Standard

Våra dubbelrum utstrålar den karakteristiska atmosfären i Gammelgård. Rummen har två enkelsängar. Rummen har inte en egen dusch eller toalett.

G Studio

Våra G Studio rum är de största rummen i Gammelgård. Rummen har två enkelsängar och bäddsoffa. Rummen har inte en egen dusch eller toalett.

Lägenheter

I Gammelgård kan du boka en hel lägenhet för en längre avkopplingshelg. Det finns fyra lägenheter, varav en är en lyxigare svit. Alla lägenheter har egna kök och badrum.