fbpx

Rengastie Majoitus

Edullinen ja laadukas Nauvo majoitus!

Gammelgård on paras valinta nopeaa ja helppoa yösijaa kaipaaville. Tulit sitten saariston rengastietä pitkin polkien tai autolla, ja haluat simppelin yösijan, josta pystyt helposti jatkamaan matkaa aamulla, Gammelgård mahdollistaa sen.

Lisäpalvelut

Lemmikit 20 €

Aamiainen 10 €/henkilö

Padel 40 €/tunti

Sauna ja ulkoporeallas 50 €/tunti

G Petite

G Petite huoneemme ovat kompakteja ja huokuvat Gammelgårdin autenttista henkeä. Huoneemme sopivat matkailijalle, joka haluaa nauttia ympäristöstä ja kaipaa yksinkertaista majoitusta. Huoneissa ei ole omaa suihkua ja WC:tä. Edullisin saatavilla oleva Nauvo majoitus koko saaressa!

 

G Standard

Kahden hengen huoneemme huokuvat Gammelgårdin ominaista tunnelmaa. Huoneissa on kaksi sänkyä, jotka saa työnnettyä yhteen. Huoneissa ei ole omaa suihkua ja WC:tä.

G Studio

G Studio huoneet ovat isoimmat majatalon huoneista. Huoneissa on kaksi sänkyä, jotka saa työnnettyä yhteen. Huoneissa on myös vuodesohva. Huoneissa ei ole omaa suihkua ja WC:tä.

Huoneistot

Gammelgårdissa voit varata viereisestä talosta kokonaisen huoneiston käyttöösi pitempää rentoutumisviikonloppua varten. Huoneistoja on neljä, joista yksi on ylellisempi sviitti. Kaikissa huoneistoissa on omat keittiöt ja kylpyhuoneet.