fbpx

MAJOITUS

EDULLINEN NAUVO MAJOITUS

idyllistä maalaistunnelmaa
historiallisessa saaristoympäristössä

Gammelgård tarjoaa loistavat puitteet saaristossa lomailuun. Tunnelmalliset majatalon huoneet ovat sisustettu vanhaa kunnioittaen. Kartanon juhlasalissa tarjoillaan herkullinen aamiainen joka kesäaamu. Aamiaisella tarjolla itsetehtyjä vohveleita, lämpimiä croissantteja sekä paljon muuta. Majoittujille aamiainen vain 7 € / hlö.

Majoituksen hintaan kuuluu myös kartanon biljardi- ja pelisalin käyttö. Pelisalista löytyy keräilyharvinaisuus Baywatch-flipperi, PlayStation, pöytäjalkapallo, sekä muita pelikoneita kaiken ikäisille.  Toiselta puolelta kartanoa löydät biljardisalin, jossa on kiva viettää iltaa pelaillen. Lisäksi ulkoa löydät erilaisia pihapelejä mölkystä tikkatauluun. Pihapiiristä löydät myös nuotiopaikan, jossa voit nauttia kesäillasta ystävien kanssa. 

Gammelgårdin kartano kätkee sisäänsä ainutlaatuisen tarinan sen historian asukkaista ja päivisin saatatkin kuulla Lennartin pelaavan biljardia biljardisalissa tai vitoshuoneen oven paukkeen hänen palatessa huoneeseensa.

Gammelgård on oikea valinta sekä nopeaa ja helppoa yösijaa kaipaaville että pidempään saaristossa viihtyville. Tunnelmalliset majatalon huoneet ja upeat huoneistot edulliseen hintaan. Majatalon huoneissa yhteiset kylpyhuoneet ja vessat. Matka Nauvon keskustaan taittuu nopeasti, sillä se sijaitsee vain parin kilometrin päässä. 

Syyskuusta 2022 huhtikuuhun 2023 varattavissa ainoastaan huoneistot, jotka toimivat itsepalveluperiaatteella. Tervetuloa rentoutumaan saariston sydämeen!

Tackork

LISÄPALVELUT

Aamiainen 7 € / hlö

Lemmikkimaksu 30 €

Padelvuoro 40 € / h

Saunavuoro ulkoporealtaalla 50 € / h

HUONEISTOT

Gammelgårdissa voit varata viereisestä talosta kokonaisen huoneiston käyttöösi pitempää rentoutumisviikonloppua varten. Huoneistoja on neljä, joista yksi on ylellisempi sviitti. Kaikissa huoneistoissa on omat keittiöt ja kylpyhuoneet. 

G PETITE

G Petite huoneemme ovat kompakteja ja huokuvat Gammelgårdin autenttista henkeä. Huoneemme sopivat matkailijalle, joka haluaa nauttia ympäristöstä ja kaipaa yksinkertaista majoitusta. Huoneissa ei ole omaa suihkua ja WC:tä. Edullisin saatavilla oleva Nauvo majoitus koko saaressa! 

G STANDARD

Kahden hengen huoneemme huokuvat Gammelgårdin ominaista tunnelmaa. Huoneissa on kaksi sänkyä, jotka saa laitettua yhteen. Huoneissa ei ole omaa suihkua tai WC:tä.

G STUDIO

G Studio huoneet ovat isoimmat majatalon huoneista. Huoneissa on kaksi sänkyä, jotka saa laitettua yhteen. Huoneissa on myös vuodesohva. Huoneissa ei ole omaa suihkua tai WC:tä.