fbpx

MAJOITUS

Edullinen ja laadukas Nauvo majoitus!

Gammelgård on oikea valinta sekä nopeaa ja helppoa yösijaa kaipaaville että pidempään saaristossa viihtyville. Tunnelmalliset majatalon huoneet ja upeat huoneistot edulliseen hintaan.

Syyskuusta huhtikuuhun varattavissa ainoastaan huoneistot, jotka toimivat itsepalveluperiaatteella. Tervetuloa!

Lisäpalvelut

Lemmikit 20 €

Huoneistot

Gammelgårdissa voit varata viereisestä talosta kokonaisen huoneiston käyttöösi pitempää rentoutumisviikonloppua varten. Huoneistoja on neljä, joista yksi on ylellisempi sviitti. Kaikissa huoneistoissa on omat keittiöt ja kylpyhuoneet. 

G Petite

G Petite huoneemme ovat kompakteja ja huokuvat Gammelgårdin autenttista henkeä. Huoneemme sopivat matkailijalle, joka haluaa nauttia ympäristöstä ja kaipaa yksinkertaista majoitusta. Huoneissa ei ole omaa suihkua ja WC:tä. Edullisin saatavilla oleva Nauvo majoitus koko saaressa!

 

G Standard

Kahden hengen huoneemme huokuvat Gammelgårdin ominaista tunnelmaa. Huoneissa on kaksi sänkyä, jotka saa laitettua yhteen. Huoneissa ei ole omaa suihkua tai WC:tä.

G Studio

G Studio huoneet ovat isoimmat majatalon huoneista. Huoneissa on kaksi sänkyä, jotka saa laitettua yhteen. Huoneissa on myös vuodesohva. Huoneissa ei ole omaa suihkua ja WC:tä.