fbpx

MAJOITUS

Edullinen ja laadukas Nauvo majoitus!

Gammelgård on oikea valinta sekä nopeaa ja helppoa yösijaa kaipaaville että pidempään saaristossa viihtyville. Tunnelmalliset majatalon huoneet ja upeat huoneistot edulliseen hintaan.

Majoituksen hintaan kuuluu monipuolinen aamiainen, jossa tarjolla nauvolaisia marjoja, vohveleita sekä omalla reseptillä valmistettua saaristolaisleipää. Saat käyttää vapaasti myös majatalon biljardisalia sekä pelisalia. Asuntoauto- ja telttapaikan varanneille aamiainen 10€/hlö. Varaa myös padel ja saunavuorot!

Lisäpalvelut

Lemmikit 20 €

Padel 40 €/tunti

Sauna ja ulkoporeallas 50 €/tunti

G Petite

G Petite huoneemme ovat kompakteja ja huokuvat Gammelgårdin autenttista henkeä. Huoneemme sopivat matkailijalle, joka haluaa nauttia ympäristöstä ja kaipaa yksinkertaista majoitusta. Huoneissa ei ole omaa suihkua ja WC:tä. Edullisin saatavilla oleva Nauvo majoitus koko saaressa!

 

G Standard

Kahden hengen huoneemme huokuvat Gammelgårdin ominaista tunnelmaa. Huoneissa on kaksi sänkyä, jotka saa laitettua yhteen. Huoneissa ei ole omaa suihkua tai WC:tä.

G Studio

G Studio huoneet ovat isoimmat majatalon huoneista. Huoneissa on kaksi sänkyä, jotka saa laitettua yhteen. Huoneissa on myös vuodesohva. Huoneissa ei ole omaa suihkua ja WC:tä.

Huoneistot

Gammelgårdissa voit varata viereisestä talosta kokonaisen huoneiston käyttöösi pitempää rentoutumisviikonloppua varten. Huoneistoja on neljä, joista yksi on ylellisempi sviitti. Kaikissa huoneistoissa on omat keittiöt ja kylpyhuoneet.