fbpx

Varausehdot

1. SOVELTAMISALA JA ERITYISEHDOT
Näitä ehtoja sovelletaan yksittäisten henkilöiden yksittäisiin majoitusvarauksiin, ellei erityistä sopimusta ole laadittu eikä varattavan hintatuotteen ehdoissa muuta mainita.
Näitä ehtoja sovelletaan myös majoitusvarauksiin, jotka tehdään Gammelgårdin digitaalisten palvelujen kautta. Gammelgårdilla on oikeus käyttää näistä ehdoista poikkeavia erityisehtoja, jos erityisehtojen käyttö on perusteltavissa juhlapyhien, erityistapahtumien, sesonkivaihteluiden tai majoitukseen liittyvien oheispalvelujen vuoksi.

2. VARAUS JA VAHVISTUS
Varauksen yhteydessä sinun on ilmoitettava nimesi, asuinosoitteesi, saapumis- ja lähtöajankohta sekä maksutapa. Varaus sitoo Gammelgård, kun se on vahvistettu suullisesti, kirjallisesti tai esimerkiksi sähköpostitse ja kun olet saanut siitä vahvistusnumeron. Gammelgård voi asettaa varauksen ehdoksi erilaisia sääntöjä, varausmaksun suorittamisen tai varauksen vahvistamisen luottokortilla varauksen sitovuuden edellytykseksi.

3. GAMMELGÅRDIIN SAAPUMINEN JA LÄHTEMINEN
Huone on käytettävissäsi tulopäivänä klo 15 ja se on luovutettava lähtöpäivänä klo 11 mennessä. Jos muuta ei ole sovittu varauksen yhteydessä tai valitsemaasi hintaan tai varausajankohtaan ei liity muita ehtoja huonetta pidetään varattuna sinulle klo 18 saakka varaukseen merkittynä saapumispäivänä.
Jos saavut tätä myöhemmin, on sinun vahvistettava myöhäinen tuloaikasi luottokortilla. Muussa tapauksessa Gammelgård voi myydä huoneen edelleen. Jos saavut Gammelgårdiin sen tuloaikoja noudattaen, mutta varattua huonetta ei ole vapaana, Gammelgårdin on ilman lisäkustannuksia hankittava lähin mahdollinen vastaavan tasoinen huone.

4. VARAUSTAKUU
Varauksen varmistamiseen voidaan käyttää kansainvälistä luottokorttia. Gammelgård pitää huonetta varattuna klo 18 jälkeenkin, ilman että sinun erikseen tarvitsee ilmoittaa myöhäisestä saapumisesta.

Tätä varten Gammelgård tarvitsee sinulta seuraavat tiedot: nimesi, kortin numeron ja voimassaoloajan, osoitteen, puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen. Gammelgård voi pyytää nämä tiedot kirjallisesti tai suullisesti.

5. PERUUTUS JA SAAPUMATTA JÄTTÄMINEN
Varauksesta joka perutaan yli viikkoa ennen varauksen päivämäärää perii Gammelgård 20% varauksen kokonaishinnasta. Myöhemmin perutusta varauksesta Gammelgård perii koko varausmaksun.

Sinulla on oikeus peruuttaa varaus kustannuksitta ja saada varausmaksu takaisin, jos peruutuksen syynä on oma tai läheisen vakava sairastuminen, vakava onnettomuus, kuolema tai muu odottamaton ja vakava tapahtuma. Läheisenä pidetään avio- tai avopuolisoa, lasta, vanhempaa, appivanhempaa, sisarusta, isovanhempaa tai matkakumppania, jonka kanssa majoitus on sovittu samaan huoneeseen. Peruutuksen syyn osoittamiseksi tarvitset luotettavan asiakirjan kuten esimerkiksi lääkärintodistuksen. Gammelgårdilla on kuitenkin oikeus vähentää palautettavasta määrästä toimistokulut.

6. LÄHTÖ ENNEN SOVITTUA AJANKOHTAA
Jos lähdet pois ennen sovittua lähtöpäivää, on sinun ilmoitettava lähdöstäsi Gammelgårdille viimeistään klo 18.00 edeltävänä päivänä. Jos kysymys on useamman yön majoituksesta, sinun on maksettava sovittu hinta käyttämättä jääneeltä ajalta. Lähtö ennen sovittua ajankohtaa voi myös aiheuttaa muutoksen majoituksen kokonaishintaan.

7. MAKSUT
Gammelgård hyväksyy tavallisimmat maksukortit. Gammelgård ei kuitenkaan ole velvollinen hyväksymään ulkomaan valuuttaa, kuponkeja, shekkejä tai maksukortteja, jos Gammelgård itse ei ole tarjoutunut niin tekemään.
Ennakkomaksuna luottokortilta voidaan veloittaa varauksen yhteydessä Gammelgårdin määrittämä varausmaksu, joka vähennetään lopullisesta laskusta. Jos huonetta ei ole maksettu ennakkoon, on hotellihuone maksettava käteisellä Gammelgårdiin saavuttaessa tai maksukortilla viimeistään lähtiessä.
Gammelgårdilla on oikeus tehdä varauksen tai sisäänkirjautumisen yhteydessä veloitus tai ennakkovarmennus maksukortilta. Oleskelun aikana aiheutuvat kustannukset voidaan tarvittaessa veloittaa käytetyltä maksukortilta. Jos Gammelgård ei ole tehnyt ennakkovarmennusta maksukortiltasi, Gammelgårdilla on oikeus asiakkaan sisään kirjautumisen yhteydessä periä vakuus lisäpalveluiden käyttämisestä.

8. ASIAKKAAN ESIINTYMINEN MAJOITUSLIIKKEESSÄ
Gammelgårdissa noudatamme hyviä tapoja ja järjestyssääntöjä. Jos rikot näitä sääntöjä, voidaan sinut välittömästi poistaa Gammelgårdista. Sinun on kuitenkin maksettava majoituksesi ja tilaamiesi lisäpalveluiden hinta etkä voi vaatia jo suoritetun maksun palauttamista.

9. GAMMELGÅRDIN VASTUU OMAISUUDESTASI
Gammelgård voi ottaa pyynnöstäsi säilytettäväksi arvotavaroitasi. Gammelgårdilla on oikeus periä maksu tavaroiden säilytyksestä.
Jos säilytettäväksi jätettävä omaisuus on poikkeuksellisen arvokasta, on sinun ilmoitettava siitä Gammelgårdille ennen sen säilöön jättämistä. Gammelgård voi kieltäytyä ottamasta säilöön tällaista omaisuutta.
Vastaat itse omista matkatavaroistasi, ellei Gammelgård ole ottanut niitä säilytettäväksi. Jos Gammelgård ei vastaa säilytettäväksi otetuista matkatavaroista, Gammelgårdin tulee erikseen ilmoittaa siitä.
Gammelgård ei vastaa huoneessa säilytettävästä omaisuudesta.
Gammelgård ei vastaa autohallissa tai Gammelgårdin pysäköintialueella olevan kulkuvälineen tai sen sisällä olevan omaisuuden vahingoittumisesta tai katoamisesta.

10. ASIAKKAAN VASTUU VAHINGOSTA
Asiakkaana vastaat tahallasi tai huolimattomuudellasi aiheuttamistasi vahingoista (kuten tupakoinnista huoneessa), jonka sinä tai sinun vieraasi tai lemmikkieläimesi aiheuttavat huoneelle tai Gammelgårdin muille tiloille, siellä oleville huonekaluille tai varusteille sekä Gammelgårdin muille asiakkaille tai heidän omaisuudelleen.
Vastuu vahingosta määräytyy yleisten vahingonkorvausta koskevien periaatteiden mukaan.