HÄÄT JA JUHLAT

Tilaisuuksia varten​

idyllistä maalaistunnelmaa historiallisessa saaristoympäristössä

Saariston sydämessä sijaitseva Gammelgård on upea miljöö juhlien ja vapaa-ajan viettoon. Meiltä löytyy mahdollisuuksia moneen; yksityistilaisuuksien järjestämiseen, saunomiseen, ruokailuun, aktiviteetteihin ja majoittumiseen. Vain kahden kilometrin päässä Nauvon keskustasta sijaitseva Gammelgård on helposti saavutettavissa, vain alle tunnin ajomatkan ja vain yhden lauttamatkan päässä Turusta.
 
Gammelgårdin Juhlanavetan tunnelmallisessa tilassa järjestät kauniit maalaishenkiset häät tai vaikka rapujuhlat jopa 80 hengelle. Tilaisuutta voi laajentaa alakerrasta löytyvään viinibaariin, jossa on istumapaikat vielä 25 hengelle. Juhlanavetan ullakkotila on autenttinen ja vanhaa aikaa huokuva, mikä mahdollistaa pienellä koristelulla tilan loihtimisen omannäköiseksesi.
 
Pizzerian lisäksi me Gammelgårdissa suunnittelemme ja valmistamme tilauksesta menut buffetpöydistä laadukkaisiin À la carte-kattauksiin ammattitaidolla ja rakkaudella. Keittiömestarimme suunnittelee kanssanne sopivan menun hyödyntäen saariston makuja ja lähiraaka-aineita.
 
Gammelgårdin pihapiirin kartanossa ja hirsitalossa majoitat jopa 80 vierasta edullisesti. Koko Gammelgård on mahdollista vuokrata yksityiskäyttöön – voit siis järjestää kokonaisen viikonlopun vain sinun ja vieraidesi kesken liikkuen, saunoen ja nauttien! 

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan juuri teille sopiva tilaisuus.
DSC_0086 (1)