JUHLATILAT

Tilaisuuksia varten

Saariston sydämessä sijaitseva Gammelgård on upea miljöö juhlien ja vapaa-ajan viettoon. Meiltä löytyy mahdollisuuksia moneen; yksityistilaisuuksien järjestämiseen, saunomiseen, ruokailuun, aktiviteetteihin ja majoittumiseen. Vain kahden kilometrin päässä Nauvon keskustasta sijaitseva Gammelgård on helposti saavutettavissa, vain alle tunnin ajomatkan ja vain yhden lauttamatkan päässä Turusta.
 
Gammelgårdin Juhlanavetan tunnelmallisella tilassa järjestät tapahtumat jopa 80 hengelle. Tilaisuutta voi laajentaa alakerrasta löytyvään viinibaariin, jossa on istumapaikat vielä 25 hengelle. Juhlanavetan ullakkotila on autenttinen ja vanhaa aikaa huokuva, mikä mahdollistaa pienellä koristelulla loihtimaan tilan omannäköiseksesi.
 
Kauniit maalaishenkiset häät, tiimipäivien kokoukset ja juhlallisuudet, sekä virkistyspäivät onnistuu kaikki järjestää sujuvasti juhlanavetassa. Saat ravintolalta tilattua herkulliset tarjoilut, joten niidenkään eteen ei tarvitse nähdä vaivaa.
 
Gammelgårdin pihapiirin kartanossa ja hirsitalossa majoitat jopa 74 vierasta edullisesti. Koko Gammelgård on mahdollista vuokrata yksityiskäyttöön – voit siis järjestää kokonaisen viikonlopun vain sinun ja vieraidesi kesken liikkuen, saunoen ja nauttien!
DSC_0102 (1)