YRITYSTILAISUUDET

JOPA 80 HENGEN TILAISUUDET

Monipuoliset yritystilaisuudet maalaismiljöössä

Saariston sydämessä sijaitseva Gammelgård tarjoaa upean miljöön erilaisten yritystilaisuuksien järjestämiseen. Meiltä löytyy mahdollisuuksia moneen; kokouksiin, juhlimiseen, saunomiseen, ruokailuun, aktiviteetteihin ja majoittumiseen. Kokoustiloja löytyy niin isoihin kuin pieniinkin tilaisuuksiin. Vain kahden kilometrin päässä Nauvon keskustasta sijaitseva Gammelgård on helposti saavutettavissa, vain alle tunnin ajomatkan ja vain yhden lauttamatkan päässä Turusta.
 
Gammelgårdin Juhlanavetan tunnelmallisessa tilassa järjestät tapahtumat jopa 80 hengelle. Tilaisuutta voi laajentaa alakerrasta löytyvään viinibaariin, jossa on istumapaikat vielä 25 hengelle. Koko Gammelgård on mahdollista vuokrata yksityiskäyttöön – voit siis järjestää kokonaisen viikonlopun oman tiimiläistesi kesken liikkuen, saunoen ja nauttien. Sijainti lähellä luontoa luo upeat puitteet rentoutumiselle ja virkistäytymiselle. Ja miksipä lopettaa yhteinen päivä lyhyeen, sillä meillähän voi viettää koko illan tai jopa yön. Gammelgårdin pihapiirin kartanossa ja hirsitalossa majoitat jopa 80 vierasta edullisesti. Navetan ylisellä baari aukeaa saaristolaisillallisen jälkeen ja tila mukautuu myöhäisillan bile- ja karaoketilaksi.

Ota yhteyttä, niin räätälöidään juuri sinun ryhmäsi näköinen virkistyspäivä. Ideoidaan yhdessä tai voit antaa meille vapaat kädet suunnitella ikimuistoisen tilaisuuden tiimillesi.

ESIMERKKI VIRKISTYSPÄIVÄSTÄ GAMMELGÅRDISSA

Saariston luonto ja upeat puitteet takaavat onnistuneen yritystilaisuuden.

  • Tervetuliaiskahvit ja pientä suolaista. Omalla reseptillä leivottu saaristolaisleipä ja päällä nauvolaista kylmäsavulohta.
  • Padelturnaus ja saunatila ulkoporealtaineen
  • Herkullinen lounas navetan ylisellä
  • Biljardisali ja pelisali viihdyttää läpi päivän
 
Hinta alkaen 99 € / hlö 

ESIMERKKI ILLAN OHJELMASTA

Meillä voi viettää koko illan tai jopa yön

  • Sauna ulkoporealtaalla. Hinta alkaen 200 € + 12 € / hlö. 
  • Navetan ylisellä karaokebileet. Hintaan kuuluvat karaokevälineet, PA-välineet, baari sekä loistavat hostit vain teitä varten. Hinta alkaen 890  € / ilta.
  • Saariston riistaillallinen navetan ylisellä. Hinta alkaen 49 € / hlö.
  • Pizza workshop. Opi valmistamaan itse napolilaistyylistä pizzaa italialaisella Valoriani-pizzauunilla. Hinta alkaen 39 € / hlö

Ota yhteyttä [email protected], niin teemme tarjouksen juuri teille.