fbpx

PIZZERIA

Avaamme taas kesäkuussa 2023. Tervetuloa!

NAUVON PARAS PIZZA

ITALIAN MAKUJA SAARISTON RAAKA-AINEISTA

“Raaka-aineet tekevät ruoan” pohtivat Gammelgårdin pojat eräänä tuulisena syyskuun iltana takkatulen ääressä maistellessaan saaristolaisleipää kylmäsavulohen, kapristen, ranskankerman ja sitruunan kera. Jo tästä illasta oli aistittavissa, että ennen pitkää poikien into ja himo osuisi pizzaan, eikä mikään enää olisi kuten ennen. 

Näin kävikin ja syntyi napolilaistyylistä pizzaa tarjoava Gammelgård Pizza. Toukokuussa 2021 remontoimme vanhan leivintuparakennuksen ja toimme upean italialaisen Valorian-pizzauunin sisälle pizzeriaan. Uuni lämmitetään 450 asteiseksi ja taikinan annetaan levätä yli 2 vuorokautta, jotta maut nousevat kunnolla pintaa. Tänään voimme ylpeydellä tarjota Nauvon parasta pizzaa.  Entisessä kartanon leivintuparakennuksessa saaristolais-napolilaistyylinen pizzeria tarjoaa herkkupizzojen lisäksi italialaista gelatoa ja muita italialaisia ruokia. 

Pizzeriamme yhdistää täyteläisiä italialaisia makuja saariston tuoreisiin ja maukkaisiin raaka-aineisiin. Kesäaikaan pizzerian tarjontaa voi hyödyntää yritystapahtumissa esimerkiksi yöpalana. Voit myös varata porukallesi pizzakoulun, jossa kaikki pääsevät tekemään pizzaa pizzauunien Ferrarilla!

Tackork
1